Wie is Homestead?

We kopen gemiddeld 1 à 2 huizen in ons leven. Dat is belangrijk. Daarom vinden wij het ook van belang dat u weet waarom Homestead voor u werd opgericht.

U KIEST U VOOR ONS


Onze pakketten kosten een fractie van wat u de makelaardij betaalt aan commissie en vergoedingen. Wist u dat wij makkelijk 94 % goedkoper zijn dan de doorsnee makelaar? Wat Homestead onderscheidt van een vastgoedmakelaar is dat wij niet persoonlijk bemiddelen in de verkoop.

Wij doen er alles aan om uw huisverkoop op de rails te zetten. Eens dat is gebeurd, bent u de aangewezen persoon om het verhaal achter het huis te verkopen. En u zal slagen!

Goed om weten: Homestead is een initiatief van Digicrows, een gespecialiseerd bedrijf dat er voor zorgt dat bestaande websites meer opbrengen voor de klant en de gebruiker.

WAT IS ONZE MISSIE?


Initiatieven zoals Homestead zijn in Nederland talrijker en populairder dan de goedkopere vastgoedkantoren. Het mooiste bewijs dat het werkt.

We hullen ons in plaatsvervangende schaamte als we opnieuw van mensen vernemen dat makelaars soms zelfs amper uw dossier kennen als het er echt op aankomt. Bij een verkoopbezoek bijvoorbeeld.

Wij hopen dat we er met Homestead voor kunnen zorgen dat de sector terug transparant en waardevol wordt. Moeten wij met z’n allen harder werken voor uw huis, dan lijkt ons dat vrij normaal. Ook u wordt betaald om hard te werken, toch?

WAT DOEN WE VOOR U?


Wij zorgen ervoor dat u uw huis, woning of appartement makkelijk(er) verkocht krijgt. Dat doen we door voor u een geoptimaliseerde website online te zetten tegen een zeer aantrekkelijk, eenmalig tarief.
De afspraken en onderhandelingen laten we aan u over, u kent uw huis en buurt het beste. Zo bespaart u duizenden euro’s eens uw huis is verkocht.

Uw stappen zijn bewust heel eenvoudig gehouden [Download ons model in PDF]:

1. Schrijf een tekstje of laat het schrijven door ons.
2. Neem foto’s of laat ze nemen via ons.
3. Kies een passend model en pakket voor uw website.

Vervolgens zetten wij ons voor u aan het werk. Enkele dagen na uw 'huiswerk' (of u liet het aan ons over) staat uw huis op een speciaal voor u gereserveerde site klaar om te delen.

Onze samenwerkingen

Wij werken samen met kwalitatieve freelancers

Ben Wittezaele
Ben Wittezaele

Zaakvoerder

Woningfotografie Homestead
Woningfotografen

Oog voor detail

Copywriters Homestead
Copywriters

Kraks in hun vak

Interieurdecoratie Homestead
Decorateurs

Het innerlijk is belangrijk